Contactinformatie

Wanneer kunt u ons bereiken
maandag t/m donderdag
van 08:30 uur tot 17:00 uur
van 19:00 uur t/m 21:00 uur

vrijdag
van 08:30 uur t/m 17:00 uur

Telefoon:
+31 (0)313 478490

Email:
post@phyad.nl
Praktijken - Eenmanspraktijk

Bij een eenmanspraktijk waarin u zelf de therapeut, de secretaresse, de telefoniste, de boekhouder en de ondernemer bent heeft u slechts één beveiligde inlogcode nodig.
Phyad verstrekt aan uw tijdelijke waarnemer, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat, één maand lang gratis een beveiligde inlogcode.
Het voordeel is dat u uw beveiligde code blijft behouden en u niet aan een nieuwe code hoeft te wennen. De beveiligde inlog code van uw waarnemer heeft vanzelfsprekend minder rechten dan die van u.

Naast het inloggen op de praktijk kunt u ook op een andere locatie inloggen met uw beveiligde inlogcode als u dat wenst, bijvoorbeeld bij u thuis.

Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van de servicediensten van Phyad, zoals de telefoondienst de administratieservice voor uw hele of een gedeelte van uw administratie, zoals daar zijn agenda-werk, declareren en debet- en creditadministratie.

Bij Phyad hoeft u geen extra inlogcode aan te vragen wanneer u gebruikt maakt van één van onze service diensten of de Totaal administratie.
Deze online kosten nemen wij voor onze rekening.

Lees ook de Thin cliënt service voor Phyad onlinegebruikers.