Contactinformatie

Wanneer kunt u ons bereiken
maandag t/m donderdag
van 08:30 uur tot 17:00 uur
van 19:00 uur t/m 21:00 uur

vrijdag
van 08:30 uur t/m 17:00 uur

Telefoon:
+31 (0)313 478490

Email:
post@phyad.nl
Praktijken - Instellingen & Rechtspersonen

Het aantal instellingen waarin verschillende beroeps groepen die werkzaam zijn in de eerstelijnsgezondheidszorg breidt zich gestaag uit. Veelal bevinden deze instellingen zich in het gebouw van een andere organisatie. In sommige gevallen zijn deze instellingen onderdeel van een grotere organisatie. Dus letterlijk onder het dak van bijvoorbeeld een stichting of een vennootschap. In deze gevallen is de eigenaar geen paramedicus maar een rechtspersoon.

Phyad biedt voor deze instellingen een uitstekende service. Door het hoge niveau van onze service genieten deze instellingen alle voordelen van Phyad door gebruik te maken van de kennis van Phyad waaronder ook onze Coördinatie en Begeleiding valt.

Omdat in veel gevallen bij instellingen het aan specifieke kennis en ervaring ontbreekt kan deze ontbrekende kennis aangevuld worden door Phyad. Hiervan kan gebruik worden gemaakt tijdens het opstarten van de instelling als wel tijdens het functioneren van de instelling. Alle voorkomende eerstelijnszorg beroepen en specialisme kunnen we voor u in één instituut onderbrengen. Op zo'n manier dat de maandelijkse declaraties via Vecozo verlopen.

U kunt ons altijd om mondelinge of schriftelijk toelichting vragen.