Contactinformatie

Wanneer kunt u ons bereiken
maandag t/m donderdag
van 08:30 uur tot 17:00 uur
van 19:00 uur t/m 21:00 uur

vrijdag
van 08:30 uur t/m 17:00 uur

Telefoon:
+31 (0)313 478490

Email:
post@phyad.nl
Praktijken - Meerdere Locaties

Het behoort tot mogelijkheid van Phyad een grootschalige praktijkvorm neer te zetten en te begeleiden. We omschrijven hieronder een voorbeeld om u een indruk te geven van onze mogelijkheden voor u.
Een praktijk op meerdere locaties, bijvoorbeeld 2 of 3 in de plaats van de hoofdvestiging, en in andere gemeenten dan uw hoofdvestigingsplaats zijn ook praktijk locaties geopend. De praktijk wil één agenda systeem en één paramedische praktijkadministratie voeren.

Bij een grote praktijk met meerdere locaties kan de keuze ook vallen op de mogelijkheid om per locatie één agenda en één administratie te voeren. De keuze is aan u. Hoe ziet u uw onderneming en wat wilt u van uw onderneming.
Deze vraag ligt aan de basis van het voeren van een grote praktijkadministratie of het voeren van meervoudige praktijkadministraties. Beide vormen kennen hun voor- en nadelen.
Heeft u een heel speciaal idee over praktijk voering, bijvoorbeeld u heeft meerdere locaties maar wilt per groep één praktijkadministratie ook dan heeft Phyad de oplossing voor u in huis.

We adviseren u wat leeswerk om zo een beeld te vormen van de mogelijkheden zie:
Administratie
Telefoon- en secretariële diensten
Online-service
Praktijken
Loonadministratie

Belangstelling?
Neem contact met ons op. U kunt dit doen door te bellen of een mailbericht te sturen aan Phyad.